طراحی سایت

افزایش سرعت سایت وردپرسی

مقدمه

اگر تو فکر افزایش سرعت سایت وردپرسی تون هستید جای درستی اومدید و تو این مقاله بهتون کمک میکنم سرعت سایتتون رو آنقدر که دوست دارید افزایش بدید.

قطعا سرعت سایت هایی که از ابتدا کد نویسی اختصاصی شده اند بالا هست به چند دلیل که بازرترین هاش یکی استفاده از تکنولوژی های روز در فرانت اند سایت, مانند ری اکت و دوم اینکه فیچرهایی که سایت دارد برای استفاده فقط همون سایت نوشته شده است و یک حالت اختصاصی دارند, پس در نتیجه کد کمتری استفاده شده است.

چرا افزایش سرعت سایت مهم است ؟

طبق تحقیقات سایت معتبر ” هات اسپات ” روی 14 کسب و کار آنلاین به این نتیجه رسیده اند که 79 درصد کاربران سایت که بار اول از سایت خرید کرده اند و کیفیت فنی سایت خوبی تجربه نکرده اند دیگر از این سایت خرید نکرده اند. این موضوع زمانی بدتر میشود که بدانید خرید اول مشتری در بعضی از کسب و کارها فقط هزینه تبلیغات و جذب آن مشتری را جبران میکند و کسب و کار امید به خرید های بعدی آن مشتری دارد که وارد سود دهی بشود.

اهمیت افزایش سرعت سایت وردپرسی

پس سرعت سایت بسیار بسیار مهم هست این فقط یک مثال ساده بود.

قبل از افزایش سرعت سایت

دو عامل بنیادی برای بررسی سرعت سایت هست که بدون بهینه کردن این دو مورد خواندن این مقاله بهتون توصیه نمیشه.

1- انتخاب هاست مناسب

2- انتخاب قالب مناسب

اگر در انتخاب این دو مورد اطلاعات کافی ندارید لطفا فرم مشاوره را پر کنید یا در چت آنلاین با من در تماس باشید تا بهینه ترین حالت را به شما معرفی کنم.

مورد بعدی قبل از اینکه ادامه این مقاله رو بخوانید سرعت سایت خودتان را چک کنید. ابزارهای خوبی که برای این کار پیشنهاد میشود 1- PageSpeed Insights و دیگری Gtmetrix می باشد.

بعد از اینکه از سرعت فعلی سایتتون مطلع شدید و بالای 6-7 ثانیه بود سرعت مناسبی نیست و باید برای بهبود سرعت لود سایتتان فکری بکنید.

1- بهینه سازی تصاویر

تصاویر بخش زیاد و حجم زیادی از سایت ما رو تشکیل میدهند. سه نکته در انتخاب عکس مناسب مهم است: 1- ابعاد مناسب 2- حجم مناسب 3- فرمت مناسب

ابعاد مناسب ابعادی هست که خود دمو قالبی که استفاده میکنید پیشنهاد داده است.

حجم مناسب بستگی به مکان و فرمت عکس مفاوت هست ولی میبایست زیر 200 کیلو بایت باشد.

فرمت مناسب در حال حاضر webp و svg می باشد.

2- حذف پلاگین های غیر ضروری

یکی از کسب و کارهایی که چند وقت پیش برای مشاوره به وبینیو مراجعه کرده بود و راجع به سرعت سایت درخواست مشاوره داشتند با بررسی سایت ایشان مشاهده شد که 106 افزونه فعال دارند !!!! خوب این حجم از تعدد افزونه قطعا روی سرعت سایت شما تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.

پیشنهاد میشود سعی کنید تا حدالامکان از افزونه جانبی استفاده نکنید و با تکه کدهای PHP به مقصود خود برسید. یک مثال برای این موضوع اصلاح ساختار checkout است. بسیاری از دوستان برای اصلاح ساختار چک اوت ووکامرس افزونه چک اوت منیجر رو نصب میکنند که پیشنهاد میشود از کدهای php استفاده شود.

لیستی از افزونه های سنگین هم برای شما آماده کردیم که با حذف یا جیگزینی آنها میتوانید به افزایش سرعت سایت وردپرسی خود کمک کنید :

1. AdSense Click Fraud Monitoring
2. Backup Buddy
3. Beaver Builder
4. Better WordPress Google XML Sitemaps
5. Broken Link Checker
6. Contact Form 7
7. Jetpack
8. NextGEN Gallery
9. Revolution Slider
10. Social Discussions
11. ShareThis
12. UberMenu
13. VaultPress
14. Wordfence
15. WPBakey

بعضی از پیشنهاد های ما برای جایگزینی به شرح زیر می باشد. اگر افزونه ای اسفتاده میکردید که نمیدونستید روی سرعت سایت شما تاثیر منفی دارد یا نه از بخش تماس با ما فرم مشاوره رایگان را پر بفرمایید.

سئو : Rank Math.
بک آپ :  UpdraftPlus.
اسلایدر : Soliloquy or MetaSlider.
گالری : Gutenberg Gallery or Meow Gallery.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی : Grow By Mediavine
کامنت : wpDiscuz

3- بهینه سازی دیتابیس

حجم دیتابیس سایت خود را از طریق هاست میتوانید بررسی کنید اگر حجم دیتابیس به اندازه نامعقولی رسیده میبایست بهینه سازی شود. معمولا برای یک سایت فروشگاهی با قالب وودمارت با تعداد 100 محصول و تعداد صفحات عادی حجم دیتابیس نباید 100 مگابایت باشد.

افزونه ای که برای بهینه سازی دیتابیس پیشنهاد می شود WP-Optimize می باشد.

⚠ حتما قبل از اینکه دیتابیس را بهینه سازی کنید, بک آپ از کل دیتابیس بگیرید.

4- کنترل تعداد کامنت ها

اینکه چه تعداد کامنت در پایین هر نوشته نمایش داده بشود مهم هست. به طور پیشفرض اگر تعداد کامنت ها 100 عدد هم که باشد در پایین بخش نوشته ها نمایش داده میشود ولی پیشنهاد می شود از داخل پنل ادمین وردپرس این مورد اصلاح گردد.

در پنل داشبورد وردپرس به قسمت تنظیمات > گفت و گو مراجه کنید و تیک گزینه صفحه‌بندی دیدگاه‌ها را فعال کنید.

5- نصب افزونه کش و کافیک درست آن

افزونه کش با امکانات مختلفی که در اختیار شما قرار میدهد در افزایش سرعت سایت وردپرسی شما تاثیری زیادی خواهد داشت.

با استفاده از افزونه کش میتوانید فایل css و js را فشرده سازی کنید و لود آنها را با تاخیر انجام داد.

با استفاده از افزونه کش میتوانید یک کپی از صفحات رندر شده روی هاست داشته باشید تا کاربر هر دفعه نیاز نباشد درخواست رندر را به سمت هاست شما ارسال کند و لود سرور شما زیاد شود و در نتیجه باعث کندی سرعت وبسایت شما شود.

با استفاده از افزونه کش میتوان ویژگی defer را به فونت های خود اعمال کنیم تا سرعت کمتری از سایت ما بگیرند.

و کارهای بسیار دیگری که میتوان با استفاده از افزونه کش انجام داد. ولی همانقدر که افزونه کش میتواند مفید باشد میتوانید با کانفیگ اشتباه آن سایت خود را دچار مشکلات بسیاری کنید.

در ویدئو آموزشی کانفیگ افزونه کش کامل این موضوع را آموزش داده ایم.

اینکه چه افزونه ی کشی استفاده کنید به شرایط سایت شما بستگی دارد, اگر وب سرور هاست شما لایت اسپید است, استفاده از افزونه Litespeed cache توصیه می شود. در غیر اینصورت استفاده از افزونه راکت توصیه می شود.

جمع بندی

در این مقاله 5 روش افزایش سرعت سایت وردپرسی را با هم بررسی کردیم. این پنج نکته اصول پایه افزایش سرعت سایت هستند و برای شروع مناسب اند. این لیست به مرور کامل خواهد شد ولی اگر تمایل داشتید سریع تر آپدیت این مقاله منتشر بشود لطفا در بخش نظرات امتیاز بدهید و نظر خود را درج بفرمایید که باعث قوت قلب خواهد بود.

در نهایت از بخش تماس با ما همواره میتوانید با مجموعه وبینیو در ارتباط باشید.

دوره آموزش استوری موشن وبینیو

احسان قسیمی

طراحی سایت در مشهد - سئو و دیجیتال مارکتینگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
نظرسنجی